via Kirsten Dirksen | Fair Companies William Boujon & Julien…

via Kirsten Dirksen | Fair Companies

William Boujon & Julien Benayoun of Bold Design Paris “discovered a tiny unused room on the roof (it once housed for the building’s elevator engine), they asked for permission to convert it into an office with a view.”

“…they invited friends to work parties to help convert the 17m2 (183-square-feet) space. The end result is a space-maximized office where trap doors under the floor reveal deep storage or becomes a couch/sleeping mat. …the space can transform to fit up to five.”

via tumblr http://ift.tt/1jm5l1B

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s