TAKT Copper House A butterfly roof allows both views and admits…

TAKT Copper House

A butterfly roof allows both views and admits winter sun while privacy for its occupants and neighbours is maintained.

A dark concrete slab defines the platform for living, providing a sensuous surface with its hand waxed finish. A steel structure enabled the roof to be constructed first, and all fit out work completed under its shelter.

Hat tip Architizer // more visuals

via tumblr http://ift.tt/VhAHLH

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s